Cotlet porc pe pat de legume

Postat de retetele_tinei in Porc
28 Sep 2014 | 4543 vizualizari
Cotlet porc pe pat de legume

Eu si baietelul meu nu prea suntem fani ai carnii de porc, nu stiu de ce, dar preferam intotdeauna un peste bun, iepure sau pui, dar pentru ca mancaciosul casei, adica sotul meu vroia sa-si stampere putin pofta, i-am pregatit acest Cotlet de porc pe pat de legume la cuptor, care a iesit nemaipomenit si da, o spun eu cea care nu este fan acestui tip de carne :) si daca mie mi-a placut, atunci nu va inchipuiti care a fost parerea sotului meu :) .....asadar, sper ca aceasta reteta sa o incerctai si voi dragii mei cititori pentru ca merita deoarece este o reteta cu multe legume, carne si rapida (face cuptor toata treaba).

Ingrediente

  • 6 bucati cotlet de porc
  • 1 ceapa mai micuta
  • 1 zucchina
  • 1/2 ardei rosu
  • 5 ciuperci
  • 4 cartofiori
  • 6 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

 Legumele se spala, se curata (dupa caz) si se taie cubulete. Atat legumele taiate cat si carnea se sareaza si se pipereaza. Legumele taiate se pun intr-o tava, carnea se prajeste pe ambele parti pana isi schimba culoarea, apoi prajita carnea se pune peste legume. Se adauga putin ulei, se pune o folie de aluminiu peste tava si se dau la cuptor, pana cand carnea e moale. Atunci se ia folia de aluminiu de pe tava si se mai lasa cateva momente tava in cuptor, pana cand carnea prinde o culoare frumos aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet porc pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlet de porc impanat cu ficatei si cabanos, pe pat de legume

Postat de rocsi_1612

Cotlet de porc impanat cu ficatei si cabanos, pe pat de legume

Spalam cotletul si il tamponam cu un servet de bucatarie. Ficateii ii tinem 10 minute in apa pentru a mai iesi sangele, apoi ii scurgem bine. Curatam dovlecelul, il taiem felii rotunde,...

Citeste continuarea

Cotlet cu os, pe pat de legume

Postat de monicamarton

Cotlet cu os, pe pat de legume

Tăiaţi carnea de porc în două bucăţi a câte 200 de grame fiecare. Curăţati, spălaţi şi tocaţi grosier ceapa şi morcovii; spălaţi ardeii, roşiile şi mărarul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2014, 17:45
la 28.09.2014, 17:48
buna mancare
la 28.09.2014, 17:53
la 28.09.2014, 17:54
MUltumesc
la 28.09.2014, 17:58

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking