Ingrediente
- 1kg de raci
- 3linguri ulei de masline
- 200g paste
- 2catei de usturoi
- 6rosii cherry
- 1lingura de busuioc uscat
- 1ardei iute
- sare,piper
- 1/2pahar cu vin alb
Mod de preparare
Racii curatati(doar cei vii),se oparesc cateva minute in apa cu sare,se scot iar dupa ce s-au racit,se scoate carnea de la coada si de la clesti;
pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet;
intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se adauga usturoiul intreg,se prajeste fara sa se arda apoi se scoate;
se adauga ardeiul taiat marunt, cozile,vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga rosiile intregi sau jumatati,se condimenteaza,se adauga pastele scurse,se amesteca pentru a se intrepatrunde aromele si se serveste ornate cu busuioc verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozi de raci cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|