Cozi de raci cu paste

Postat de ianculubita in Fructe de mare
30 Oct 2011 | 10532 vizualizari
Cozi de raci cu paste

Dupa atata amar de vreme,am putin timp sa mai trec si pe la aceasta minunata "familie",sa va spun ce am mai facut.

Ingrediente

  • 1kg de raci
  • 3linguri ulei de masline
  • 200g paste
  • 2catei de usturoi
  • 6rosii cherry
  • 1lingura de busuioc uscat
  • 1ardei iute
  • sare,piper
  • 1/2pahar cu vin alb

Mod de preparare

Racii curatati(doar cei vii),se oparesc cateva minute in apa cu sare,se scot iar dupa ce s-au racit,se scoate carnea de la coada si de la clesti;

pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet;

intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se adauga usturoiul intreg,se prajeste fara sa se arda apoi se scoate;

se adauga ardeiul taiat marunt, cozile,vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga rosiile intregi sau jumatati,se condimenteaza,se adauga pastele scurse,se amesteca pentru a se intrepatrunde aromele si se serveste ornate cu busuioc verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozi de raci cu paste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Calamar pane

Postat de gurita_ta2005

Calamar pane

Se lasa bucatiile de calamar sa se decongeleze si se pun pe un servet de hartie pentru a absorbi apa. Intr-un castron amestecam cele 2 oua, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie...

Citeste continuarea

Seppie con patate all'inferno

Postat de gurita_ta2005

Seppie con patate all'inferno

Sepia se curata si se taie bucati potrivite, la fel si cartofii. Intr-o cratita punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, frunze de salvie si peperoncino. Adaugam bucatiile de sepie, le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2011, 19:53
Ne-ai rasfatat cu multe delicatese !
la 30.10.2011, 20:07
la 30.10.2011, 20:27
la 30.10.2011, 20:59
prefer doar pastele
la 30.10.2011, 21:41
Foarte bun

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking