Crab sticks pane

Postat de Julie in Fructe de mare
27 Apr 2010 | 8963 vizualizari
Crab sticks pane

Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc si crab batoane ,sau imitatie de carne de crab ,sau fructe de mare bete, sau krab sticks asa cum scrie pe pachet. Se gasesc in orice supermarket la sectiunea produse congelate si sunt foarte accesibili ca pret. Ii putem utiliza ca ingredient in salate,supe, musaca,chiftelute sau se pot face pane- asa cum o sa-i gatesc eu astazi.

Ingrediente

  •  un pachet cu crab sticks
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  •  piper
  •  boia dulce
  • vegeta

Mod de preparare

Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale.
Se bat bine ouale cu condimentele.
Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins doua -trei minute pe ambele parti si se scot pe servete absorbante de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crab sticks pane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Creveti cu sos dulce- acrisor si cus-cus

Postat de Bunica

Creveti cu sos dulce- acrisor si cus-cus

Intr-o cratita am pus la fiert 450 ml. apa,uleiul si putina sare. Cand a inceput sa clocoteasca am pus cus-cus,am acoperit cratita cu capac si am stins focul. Intr-o  tigaie teflonata...

Citeste continuarea

Fructe de mare cu orez si mazare

Postat de mihaelar63

Fructe de mare  cu orez si mazare

 Curatati si spalati legumele . Ceapa si patrunjelul se toaca marunt,usturoiul se feliaza . Ardeiul rosu se taie fasii inguste [julien]. Intr-un woc incapator se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2010, 11:08
5 Furculite de lamine, arata super ! Eu le folosesc doar la salate sau le consumam asa cum erau,nu m-am gandit sa le gatesc
la 27.04.2010, 11:10
la 19.08.2010, 23:56
la sotu i plac tare mult buna idei 5 f
la 20.08.2010, 07:09
Merci,nadina!
la 13.02.2011, 18:24
arata bineeee, ma imbrac si dau fuguta in real sa iau si eu dastea

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking