Crantz cu cereale si seminte

Postat de rodica_m in Dulciuri
13 Noi 2011 | 7795 vizualizari
Crantz cu cereale si seminte

Din nou Miha este sursa de inspiratie, dar am mai adaugat putina imaginatie si din partea mea. :)

Ingrediente

  • 40 gr zahar 
  • 40 gr zahar brun
  • 100 gr seminte de floarea soarelui
  • 150 gr fulgi de porumb
  • 100 gr ananas uscat
  • 70 gr ciocolata
  • 70 gr unt

Mod de preparare

Se topeste ciocolata cu 20 gr unt, la foc mic sau la baie de abur.

Se topeste si zaharul in alt vas, dupa ce s-a topit adaugam 50 gr de unt. amestecam bine si cu mare atentie,

apoi se adauga semintele de floarea soarelui si ananasul uscat (cel pe care l-am avut eu era taiat deja in cubulte), iarasi se amesteca

si se adauga si fulgii de porumb. Dupa ce s-a incorporat totul si adauga ciocolata topita. Se amesteca din nou.

Pe o foaie de copt se pune toata cumpozitia, apoi se acopera cu alta foaie de copt si cu sucitorul se niveleaza pana se subtiaza compozitia.

Se da la rece si apoi se taie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crantz cu cereale si seminte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiti cu mac si ciocolata alba

Postat de andaoana

Biscuiti cu mac si ciocolata alba

Untul moale il amestecam cu indulcitorul si adaugam pe rand cate un ou , sarea, coaja razuita de lamaie ,macul ,parful de copt si faina . Faina nu o puneti pe toata o data ci numai jumate ....

Citeste continuarea

O noapte la Venetia

Postat de sufletista

O noapte la Venetia

Blatul de cocos -mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul si mixam pana ce devine o spuma lucioasa si densa,adaugam nuca de cocos,faina. Amestecam cu o spatula si intindem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.11.2011, 17:45
ce-mi mai place
la 13.11.2011, 18:06
bun bun
la 13.11.2011, 18:08
as crantzani si eu
la 13.11.2011, 18:13
bun
la 13.11.2011, 18:30

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking