Crap la cuptor

Postat de nilgun in Crap / Caras
15 Iul 2013 | 5653 vizualizari
Crap la cuptor

Ingrediente

  • o bucata mare de crap
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • tarhon
  • 1 ceapa
  • zeama de lamaie
  • rozmarin
  • praf

Mod de preparare

Prima data am taiat bucata de crap in bucatele mai mici si le-am pus intr-o cratita. Am turnat un pic ulei de masline peste, am pus sare, piper, zeama de lamaie si tarhon. Am lasat asa cam 20 de minute la frigider pana am pregatit legumele.

Intr-un vas yena, am pus pe rans carofii curatati de coaja si taiati rondele, ceapa taiata solzisori, rosii taiate cubulete si ardei tatati julienne. Cate 2 straturi din fiecare pe care le-am asezonat cu sare, piper, rozmarin. Peste am pus pestele si am introdus in cuptor la foc mediu pana ce s-a facut,

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Crap cu lamaie si rozmarin

Postat de mihaelar63

Crap cu lamaie si rozmarin

 Bucata de crap [in cazul meu o jumatate ] se sareaza bine si se increasta pe lungime din loc in loc . Ceapa se taie pestisori, ardeiul iute se taie rondele, usturoiul se taie...

Citeste continuarea

Crap pe pat de legume, la cuptor

Postat de oanapl

Crap pe pat de legume, la cuptor

Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se spală legumele, se curăță, se taie felii și se pun în tavă. Se spală peștele și se usucă cu șervețele de bucătărie. Se unge cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2013, 11:53
Ce bun trebuie sa fie!
la 15.07.2013, 11:57
Îmi place tare mult crapul, indiferent cum e gătit (borş, fript, la cuptor, saramură....). Super!
la 15.07.2013, 12:00
multumesc
la 15.07.2013, 12:02
bun bun
la 15.07.2013, 12:04
multumesc

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking