Crap la tava cu ceapa verde si bacon

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
22 Noi 2014 | 6136 vizualizari
Crap la tava cu ceapa verde si bacon

Ce poate fi mai bun decat un crap proaspat cu carnea rozalie ? Simplu si rapid de preparat la tava . Cand l-am pregatit m-am gandit la tehnica en papillote[ impachetare in hartie de copt]. Ca sa nu pun fiecare bucata , am impachetat toata tava .

Ingrediente

  • 1 crap de 1.5 kg
  • 3 cepe verzi
  • 1 ardei iute rosu
  • 200 ghr bacon
  • ulei masline
  • zeama lamaie
  • fulgi de chilli
  • boia dulce de ardei
  • sare

Mod de preparare

  1. Pestele curatat si feliat se sareaza si se aseaza intr-o tava in care ati pus o foaie mare de hartie de copt .
  2. Se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .
  3. Taiati ceapa verde rondele .
  4. Presarati cu fulgi de chili , boia, ardeiul iute  si ceapa  verde. 
  5. Distribuiti deasupra baconul si impachetati cu hartie de copt .
  6. Dati tava la cuptorul incins 15 minute .
  7. Indepartati hartia din partea superioara a tavii si lasati sa se rumeneasca .
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la tava cu ceapa verde si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Crap prajit, marinat in lapte

Postat de mihaelar63

Crap prajit, marinat in lapte

Bucatile proaspete de crap se sareaza si se pun la marinat in lapte. Le puteti lasa la rece chiar si peste noapte. Se scot bucatile de peste din lapte si se tamponeaza de...

Citeste continuarea

Plachie de crap

Postat de gicuta69

Plachie de crap

Pestele curatat, spalat si uscat cu servetele de hartie il taiem in bucati potrivite. Il presaram cu sare pe interior si exterior si il lasam asa cel putin 30 de minute, dupa care il vom praji...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2014, 11:09
ce bine arata!
la 22.11.2014, 11:15
la 22.11.2014, 11:38
bun bun
la 22.11.2014, 11:41
la 22.11.2014, 12:02
Bun!!!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking