Crema de branza de casa

Postat de alinutzika in Aperitive / Garnituri
14 Oct 2012 | 4907 vizualizari
Crema de branza de casa

Dupa reteta de branzica de casa, va prezint o crema de branza delicioasa, pe care o puteti folosi in preparate sarate sau dulci, dupa cum vreti. Foarte gustoasa si foarte ieftina, comparativ cu cea din supermarket, dupa parerea mea.

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci proaspata (preferabil de casa)
  • 50 g unt moale
  • 50 g smantana grasa

Mod de preparare

Branza de vaci se mixeaza bine la robot, sau se da prin masina de tocat, apoi se adauga smantana si untul moale. Se mixeaza iar, pana devine ca o crema mai groasa, dar fina. Daca o vreti mai moale mai adaugati smantana; daca o vreti mai tare puneti mai putin decat am scris eu. Pastrati-o la frigider intr-un recipient inchis pana o veti folosi la ce vreti voi: combinata cu verdeata, gen Almette, intr-un cheesecake (cum am facut eu...yamii), etc, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort cu ciocolata si afine

Postat de momo121

Desert tort cu ciocolata si afine

Pentru blatul vanilat:   Separam ouale, albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat, iar cand am optinut o bezea ferma si lucioasa, oprim mixaerul si folosim un...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu mere si branza

Postat de oanapl

Desert prajitura cu mere si branza

Mixezi untul moale cu zahărul măcinat și un praf de sare, apoi adaugi ouăle pe rând mixând bine după fiecare. Adaugi esența de vanilie și scorțișoara și omogenizezi....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2012, 16:33
n-am reusit sa fac mozzarella, dar mi-a esit o ricotta jos palaria
la 14.10.2012, 16:42
nu inteleg de ce, bucataras.Si mie mi s-a intamplat asa ultima data, dar cred ca e din cauza ca nu am un termometru ca sa masor gradele laptelui si probabil l-am incalzit prea tare, motiv pt care branza isi pierde elasticitatea. Si tot ricotta am papat si eu atunci , dar nu m-am suparat..Lasa ca in curand o sa postez o reteta noua de mozarella la care nu ai cum sa dai gres.
la 14.10.2012, 16:47
la 14.10.2012, 17:22
Bag seama ca Bucataras e fan branzeturi by Alinutzika
la 14.10.2012, 17:56

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking