Crema de ciocolata-Reteta nr.600

Postat de ianculubita in Dulciuri
20 Oct 2013 | 2955 vizualizari
Crema de ciocolata-Reteta nr.600

Am ajuns si la 600 de retete aici impartasite cu voi;nu stiu cat de mult sunt apreciate dar v-am spus si repet ca-mi sunteti foarte dragi,pentru ca sunteti tineri,harnici,din mainile voastre ies numai bunatati iar veselia voastra ma binedispune si pe mine zilnic!! eu nu pot intra in discutiile voastre pentru ca am ramas putin marcata(poate e prea mult spus),cand cineva de mult mi-a spus:"doi oameni o vorba au,al trei-lea e in plus"!!! Sa fiti Binecuvantati cu totii si sa aveti numai bucurii in viata!!

Ingrediente

  • 3oua
  • 100g zahar
  • 1plic zahar vanilat
  • 100g ciocolata neagra
  • 500ml lapte

Mod de preparare

Punem laptele la fiert cu zahar si vanilia,topim ciocolata in 2linguri de apa si dupa ce s-a racit,amestecam cu ouale batute iar cand laptele a ajuns la punctul de fierbere adaugam ouale cu ciocolata;continuam sa amestecam pana se ingroasa putin apoi repartizam in forme mici pe care le punem intr-o tava cu apa si le lasam la cuptor 40min la foc mic;dupa acest timp,le dam la frigider 1-2h,apoi le servim cu sos de ciocolata alba.

Sos de ciocolata;frisca lichida,ciocolata alba,putin unt,amestecate pe foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata-Reteta nr.600" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Plăcintă crocantă cu prune şi scorţişoara

Postat de Zamfira

Plăcintă crocantă cu prune şi scorţişoara

Amestecăm drojdia cu o lingurită de zahăr, una de făină şi puţin lapte călduţ şi timp de 10 minute îl lăsăm la crescut . Adăugăm maiaua crescută peste făină, cele două...

Citeste continuarea

Desert Babka cu dulceata de lapte si fistic

Postat de panacris

Desert Babka cu dulceata de lapte si fistic

Într-un vas încăpător sau direct în bolul mixerului se cerne făina, se adaugă sarea și drojdia uscată, se amestecă ușor cât să se înglobeze toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2013, 09:53

La cat mai multe retete!
la 20.10.2013, 09:57
La cat mai multe !
la 20.10.2013, 11:07
Felicitari draga mea! La cat mai multe bunatati! Ar fi ideal sa nu punem la suflet vorbe si remarci acide caci pot deveni dureroase si le putem cara cu noi chiar toata viata....ca pe un stigmat...si nu merita...unul din lucrurile pe care le-am invatat de-a lungul timpului este ca daca primesc o scrisoare si nu o deschid...nu stiu ce se afla printre randurile ei...si atunci e mult mai bine....te imbratisez...viata e frumoasa, sa ne bucuram de ea
la 20.10.2013, 11:18
La cat mai multe retete draga Lubita
la 20.10.2013, 11:22

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking