Aluatul foietaj l-am lasat sa se decongeleze la temperatura camerei.
Am pus fiecare foaie în tava pe hârtie de copt si le-am copt la 220 de grade ,pe treapta cea mai de jos a cuptorului,timp de aproximativ 20 de minute,adica pâna s-au „înfoiat” si s-au rumenit.
Le-am lasat sa se raceasca.Intre timp am pregatit crema.
Ouale întregi le-am amestecat cu zaharul cu ajutorul unui tel.
Am adaugat apoi amidonul,având grija sa nu ramâna cocoloase.
Am pus laptele la fiert,Când a ajuns la punctul de fierbere,am luat de pe foc si am pus amestecul de oua peste lapte.
Am amestecat cu un tel.
Am pus iarasi pe foc si am amestecat cu o paleta pâna când s-a îngrosat.
Am lasat sa se racoreasca putin,apoi am pus o folie alimentara direct peste crema.
Am lasat la frigider pâna s-a întarit,apoi am mutat într-un bol si am mixat.
Am adaugat frisca câte putin mixînd în continuare.
Adaugati frisca pâna va convine consistenta cremei.
Am pus crema peste foaia pregatita.
Peste crema am pus frisca pe care am mixat-o cu smântâna si miere de albine.
Cea de-a doua foaie va face aderenta mai buna la frisca decât la crema.
Pesate frisca am pus zmeura si apoi cea de-a doua foaie sfarâmata,astfel va fi mai usor de portionat.
Se lasa la frigider pâna când se poate taia crema cu usurinta.
Poftă bună !!!!