,, Creste di gallo'' cu piept de pui .

Postat de mihaelar63 in Paste
30 Noi 2011 | 4311 vizualizari
,,  Creste di gallo'' cu piept de pui .

Adica ,, creste di gallo '' ar insemna , creste de cocos . Nu va speriati sunt niste gustoase si ,, inofensive '' paste fainoase italiene care si-au luat denumirea de la podoaba falnicului galinaceu . In aceiasi punga gaseai paste cu spanac , boia , rosii si oua .

Ingrediente

  • 500 gr paste fainoase
  • 500 gr piept de pui
  • 1 legatura ceapa rosie tanara
  • 1 ardei gras rosu 
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

 

Prajiti pieptul de pui taiat cuburi in ulei .

Adaugati ceapa rondele , ardeiul felii si usturoiul tocat .

inabusiti cu putina apa , sarati , piparati .

Serviti cu ,, creste di gallo '' presarate cu cimbru verde  pe care le-ati fiert dupa indicatiile de pe punga .

Daca ti-a placut reteta noastra ",, Creste di gallo'' cu piept de pui ." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii

Postat de cristeena20

Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii Pregatim chiftelutele: amestecam carnea tocata cu sare, piper, putin cimbru verde, 1 ou si formam bilute mici. Le pudram putin...

Citeste continuarea

Gnocchi in sos cu gorgonzola

Postat de caroline

Gnocchi in sos cu gorgonzola

Cartofii ii curatam de coaja , ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare.Eu prefer sa ii tai cuburi inainte de a-i pune la fiert deoarece vor fierbe mai repede. Cand au fiert ii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2011, 02:11
bun bun
la 01.12.2011, 08:18
foarte bun
la 01.12.2011, 08:34
la 01.12.2011, 10:48
buuun
la 01.12.2011, 11:10

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking