Creste di gallo de a doua zi

Postat de mihaelar63 in Paste
4 Aug 2012 | 3000 vizualizari
Creste di gallo  de a doua zi

Nu am stiut cum sa botez mancarea aceasta din ciclul ,,nimic nu se pierde , totul se transforma ''. Mi-a ramas de duminica de la gratar , carne de vitel fripta si ciupercute , legume folosite la frigarui [ am taiat prea multe ]. Nu stiu cum sunt altii dar ma doare inima sa arunc mancare , e pacat , asa am invatat de mica de la bunica si mama .

Ingrediente

  • 500 gr paste fainoase mixte ,, Creste di gallo ''[ creste de cocos ]
  • 400 gr friptura rece de vitel la gratar
  • 300 gr ciupercute champignon
  • 1 ardei rosu , galben
  • 1 zuchini mic
  • 3 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • rozmarin tocat -o ligurita
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei masline
  • 150 gr cas mozzarella

Mod de preparare

  1. Am feliat friptura , ceapa ,. usturoiul , zuchini si le-am  prajit usor 2-3minute  in ulei .[ doar atat cat sa fraternizeze gusturile si aromele ].
  2. Am mai pus si rozmarin pentru ca gratarul de vitel  avuse in marinata rozmarin . M-am gandit sa mentin si sa intesific aroma .
  3. Am adaugat rosiile si am amestecat totul cu crestele de cocos fierte conform indicatiilor de pe punga .
  4.  Serviti pastele cu cas  Mozzarella razuit .
Daca ti-a placut reteta noastra "Creste di gallo de a doua zi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca cu paste si carne tocata de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Budinca cu paste si carne tocata de porc

Se pun 2 l apa si putina sare la foc intr-o oala si cand clocotesc, se adauga pastele, amestecand din cand in cand. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj (8-9 minute), apoi se iau de pe...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu fructe de mare

Postat de oanapl

Tagliatelle cu fructe de mare

Se curăță usturoiul, se feliază și se călește în uleiul încins. Se adaugă ciupercile tăiate bucățele mici și fructele de mare.Se adaugă o căniță de apă și se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2012, 06:56
la 04.08.2012, 09:08
eu am mai zis ca cele mai bune mancaruri ies din ce ramane prin frigider
la 04.08.2012, 09:14
Ce paste interesante!
la 04.08.2012, 10:33
la 04.08.2012, 10:37

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking