Creveti la gratar cu sote de brocoli si alte legume

Postat de mamaieelena in Fructe de mare
15 Apr 2011 | 6528 vizualizari
Creveti la gratar cu sote de brocoli si alte legume

Ingrediente

  • 300 gr.crevete
  • 1/2 kg. brocoli
  • 250 gr legume asortate congelate
  • 1 ou fiert
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos de soia
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 3 linguri cu ulei de masline

Mod de preparare

Pun crevetii intr-un castron cu sos de soia si lamaie, apoi in wok si incep sa sotez brocoli dupa ce l-am spalat si taiat in buchetele, cu ulei de masline, piper, sare, sos de soia. Stergem cu o bucata de hartie prosop wokul si sotam restul de legume congelate si ele la fel se asezoneaza. Legumele pe rand se pun intr-un vas, eu am pus intr-unul de pamant. In timp ce sotam se pune si gratarul de aragaz la foc si se pot face crevetii amandoua pot fi gata in acelasi timp.  Oul fiert tare se taie in 4 bucati si se pune deasupra. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la gratar cu sote de brocoli si alte legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Orzo cu legume de vara si creveti

Postat de Satisfyyourcravings

Orzo cu legume de vara si creveti

Crevetii se decongeleaza daca este nevoie si se usuca pe prosoape de bucatarie. Se dizolva cubul concentrat in 500 ml de apa fierbinte.  Se taie ceapa, ardeii si dovlecelul cuburi nu...

Citeste continuarea

Fructe de mare, cu orez si busuioc

Postat de mihaelar63

Fructe de mare, cu orez si busuioc

Ceapa rosie, curatata si spalata, se toaca marunt. Carnaciorii se taie rondele. Se prajesc usor carnaciorii impreuna cu ceapa si se adauga orezul. Se folosesc 2 linguri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2011, 13:55
aiaiaiiii ce bunatate e aici!!
la 15.04.2011, 14:38
la 15.04.2011, 14:43
ce bunatate
la 15.04.2011, 15:26
vreau si euuu
la 15.04.2011, 16:04
ce-mi plac crevetii

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking