Crocantele

Postat de miha in Aperitive / Garnituri
5 Feb 2010 | 4422 vizualizari
Crocantele

Ingrediente

  • 200 g aluat foietaj
  • 1 galbenus
  • susan
  • sare mare

Mod de preparare

Aluatul il intindem pe masa, daca e prea gros il mai intindem putin cu sucitorul.

Cu rola zimtatata taiem fasii de 2 cm latime si lungime dupa preferinta.

Fiecare fasie o ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte, presaram cu sare si susan.  Apoi impletim fasiile, cate 2 sau cate 3.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Nu e o reteta deosebita, dar este o idee pentru ceva de crontanit :)) in fata televizorului sau pentru o prezentare "mai altfel".

Se pot combina o fasie cu susan, una cu mac. Sau una cu mac, una cu cascaval. Dupa cum va doriti. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de minciunele, uscatele, crocantele

Postat de Constelatialeu

Reteta de minciunele, uscatele, crocantele

Iata cum se prepara Reteta de minciunele, uscatele, crocantele Intr-un castron am cernut pentru inceput cca 300 g faina, am facut o adancitura am pus sarea, oul intreg si galbenusurile,...

Citeste continuarea

Crocantele de cartofi

Postat de adasev12

Crocantele de cartofi

Cartofii se curata si se dau pe razatoarea mica, se scug de zeama. La fel si cascavalul se rade marunt( 2 linguri). Se pun intrun castron, se adauga si oul si o lg-ita de marar verde, una de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2010, 07:40
auzi, dar n-ai scris ingredientele pentru pahar
la 05.02.2010, 10:18
Excelente si eu le fac, au un succes nebun la un pahar de bere Ce frumos le-ai impletit trebuie sa incerc si eu data viitoare felicitari pt inovatii esti de milioane
la 05.02.2010, 10:58
Bucataras, cred ca te referi la ingredientele de umplut paharul. nu?
la 05.02.2010, 10:58
Multumesc Silvia!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking