Rulouri cu carne tocata si sos picant

Postat de Sidy in Vita
8 Mar 2013 | 5362 vizualizari
Rulouri cu carne tocata si sos picant

Aceste rulouri picante sunt foarte gustoase, dar in cazul celor mai sensibili la condimente, se poate asezona cu sos Worcestershire sau alt sos. Dar pentru ca mi-au sosit condimentele castigate la Kotany...m-am apucat de lucru. Si zau ca nu regret.....

Ingrediente

Pentru rulouri:

  • 400 g aluat foietaj
  • 150 g carne tocata de vita
  • 150 g carne tocata de porc
  • 3-4 ciuperci
  • marar verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 albus
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru Kotany
  • sare
  • piper Kotany

Pentru sos :

  • 300 ml iaurt
  • 1 lingura mustar
  • 1 plic condimente salata picanta Kotany

Pentru uns:

  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • seminte de susan

Mod de preparare

Curatam ciupercile si le taiem marunt.

Curatam ceapa verde si o taiem oblic cam de 1 cm, apoi o sotam in putin ulei de masline.

Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile taiate, amestecam si le lasam la foc mic pina dispare toata apa lasata de ciuperci.

Adaugam apoi carnea tocata amestec si asezonam cu cimbru, sare si piper proaspat macinat.Turnam peste compozitie vinul si adaugam pasta de gogosari.Lasam tot la foc lin sa fiarba pina dispare sosul din tigaie.

Aluatul decongelat de cu seara il taiem in trei fasii ,pe orizontala.Pe mijloc asezam carnea perpelita in care am adaugat marar verde tocat.

Rulam cu grija aluatul si il taiem in doua sau in trei dupa cat de lungi vreti sa fie rulourile.

Galbenusul il batem cu laptele bine de tot.

Punem rulourile intr-o tava cu hartie de copt , le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan deasupra.

Dam tava la cuptorul dinainte icalzit la 200 de grade C pentru aproximativ 20-30 de minute pina cand rulourile devin aurii.

Preparam sosul: Iaurtul il amestecam cu mustarul, condimentele din plicul cu salata picanta Kotany si marar verde tocat. Amestecam sa se omogenizeze , lasam cateva minute sa se intrepatrunda toate aromele.

Servim rulourile alaturi de sosul picant obtinut.

Pofta mare sa aveti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne tocata si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ficat cu Bacon, Ceapa si Salvie (Reteta Video)

Postat de Ina75

Ficat cu Bacon, Ceapa si Salvie (Reteta Video)

Pregatim aragazul si o tigaie mare. Punem baconul in tigaie si il prajim pe ambele parti, pana cand devine auriu. Scoatem baconul prajit din tigaie, pe o farfurie. Tocam ceapa solzisori.Peste...

Citeste continuarea

Placinta cu carne si cascaval

Postat de oanapl

Placinta cu carne si cascaval

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Cerni faina intr-un castron si adaugi in centrul ei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2013, 17:19
Ce bune sunt...mie-mi plac mai picante!!
la 08.03.2013, 17:28
bine arata
la 08.03.2013, 18:23
la 08.03.2013, 18:30
la 08.03.2013, 19:12
super

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking