Ingrediente
- 500 gr spata de porc
- 1 ceapa mare
- 2 buc ardei verde
- 9 lingurite pasta de gogosari cu rosii
- 5 catei usturoi
- cimbru, oregano, roinita
- sare si piper
Mod de preparare
Dupa ce am spalat si s-a uscat vasul il punem pe foc, acoperit, pana ajunge termomentrul la limita dintre verde si rosu.
In momentul acesta vasul este incins si putem pune bucatile de carne taiate cubulete.
Intoarcem carnea pe toate partile sa se rumeneasca.
Adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt si lasam acoperit aprox 5 minute.
Punem pasta de ardei, acoperim la loc si lasam 15 minute.
Adaugam usturoiul pisat si mai lasam 3-4 minute.
La final adaugam putina sare, piper si verdeturile tocate marunt, amestecam, acoperim si oprim focul.
Noi am servit cu piure de cartofi si castraveti murati.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete de porc la Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (33)
|