Cum se face sucul de rosii

Postat de Elena_Daria in Conserve
25 Aug 2013 | 4750 vizualizari
Cum se face sucul de rosii

 Cum se face sucul de rosii

Ingrediente

  • 3 kg rosii
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Cum se face sucul de rosii. Spalam rosiile, indepartam coditele si le taiem in 2 sau in 4 daca sunt mai mari.

Le trecem apoi prin masina speciala de tocat rosii.

Sucul rezultat, fara coji si semnite il punem intr-o oala incapatoare si il punem la fiert la foc mediu.

Cand sucul de rosii incepe sa fiarba adaugam zaharul si sarea.

Fierbem in jur de 1 ora si 30 de minute, pana sucul de rosii scade si prinde consistenta.

Il punem apoi in sticle sterilizate si sigilam.

Invelim sticlele in paturi pana a doua zi, apoi le depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cum se face sucul de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Cum se face sucul de rosii

Cum se face sucul de rosii. Se spala rosiile, se taie in jumatati sau sferturi si li se indeparteaza coditele. Se dau printr-un separator de seminte si se pun la foc intr-un tuci mare. Se fierb...

Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii

Postat de AdrianUdrea

Cum se face sucul de rosii

Cum se face sucul de rosii. Rosiile bine spalate si curatate de cotoare se toaca in bucati mai mici si se trec prin masina de tocat si separator de seminte (daca avem). Noi nu am avut, dar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.08.2013, 13:48
bravo gospodino parerea mea ca e cel mai corect suc de rosii
la 25.08.2013, 13:49
foarte bun ai mei, dupa ce il fierb, il lasa sa se separa apa, apoi o scurg si iese un sos gros si bun tare
la 25.08.2013, 13:52
bunnnnn
la 25.08.2013, 13:55
la 25.08.2013, 14:03
super bun!

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking