Ingrediente
- 2-3 fire busuioc verde
- cateva crengute rozmarin
- cateva crengute cimbru proaspat
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
Mod de preparare
Pentru a toca rozmarinul si cimbrul, trebuie mai intai sa curatati frunzulitele de pe crenguta. Se taie apoi prin miscarea de balans a cutitului.
Frunzele mai mari de busuioc se rup de pe crenguta, se ruleaza usor una peste alta si se toaca cu un cutit bine ascutit printr-o miscare de balans, iar daca doriti sa fie tocat mai fin, miscati cutitul semicircular, inainte si inapoi pana obtineti dimensiunea dorita.
Pentru marar si patrunjel, taiati mai intai tulpinile si procedati ca la busuioc, taiati maiinati prin balans si apoi semicirculat pana tocati verdeturile cat de fin doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se toaca verdeturile" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|