Cus cus cu pui si legume

Postat de miha in Pui
10 Noi 2009 | 12503 vizualizari
Cus cus cu pui si legume

Ingrediente

  • 200 ml suc de rosii
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • rozmarin si busuioc
  • sare si piper
  • 150 g cus cus
  • 30 g unt

Mod de preparare

Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic. Adaugam pieptul de pui taiat fasii si sucul de rosii. Condimentam si potrivim gustul de sare si piper.

Intre timp prajim putin pastele de cus cus in unt, nu foarte mult, doar pana se auresc putin. Adaugam 500 ml apa fierbinte si fierbem timp de 8 minute. Condimentam cu putina nucsoara.

Dupa ce pastele au fiert se scurg de apa si se adauga peste carnea cu legume. Se mai dau cateva clocote.

Se serveste cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cuscus cu legume si cremvusti

Postat de oanapl

Cuscus cu legume si cremvusti

Se curăță legumele, după care se spală și se taie cubulețe ardeiul, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică. Într-o tigaie încinsă se pun 2 linguri de ulei de măsline și...

Citeste continuarea

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Postat de Pungasa_Rogue

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Mini-fileurile din piept de pui se spala, se dau cu putina sare si cu putin Fuchs Fix pentru Gratar si se frig pe un grill electric uns cu ulei, apoi se pun intr-o farfurie si se lasa sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2009, 13:35
Miha, arata super, dar ai folosit paste marunte sau cuscus?.. nu stiu sa se fiarba cuscusul, se pune apa peste el si se acopera, se umfla singur..apoi se adauga un cubulet de unt..din cate feluri de cuscus am folosit, niciunul nu se fierbea..
la 10.11.2009, 13:43
Anca, pe punga scrie cus cus. Si le-am preparat dupa cum scria pe ambalaj.
la 10.11.2009, 13:50
am mai vazut si eu paste gen cuscus ce-i drept, dar nu era ala adevarat..cine stie..important e sa fie gustos preparatul
la 10.11.2009, 16:40
Foarte bun Si eu prepar asa cuscus-ul. Il rumenesc mai intai, apoi adaug apa si il las la fiert pana se umfla.
la 10.11.2009, 20:45
f buuuun

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking