Desert cu iaurt, piersici si biscuiti

Postat de madi_marin in Dulciuri
26 Iun 2010 | 11256 vizualizari
Desert cu iaurt, piersici si biscuiti

Reteta din revista ,,Click pentru femei,,.

Ingrediente

  • 400 ml iaurt de baut
  • 1 borcan compot de piersici jumatati decojite
  • 150 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 3 pliculete de gelatina
  • 4 biscuiti petit beurre

Mod de preparare

Gelatina se pune la inmuiat in siropul din conserva, apoi se pune pentru scurt timp la foc mic pana se dizolva, fara sa fiarba. Se da deoparte.

Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra si esenta de vanilie.

Se pregatesc 4 forme pe fundul carora se pun bucati de piersica. Se toarna deasupra fiecarei bucati gelatina cat sa o acopere, apoi se dau formele pentru cateva minute la congelator. Apoi se scot si se toarna deasupra lor un strat de iaurt amestecat cu gelatina, se pune cate un biscuite pe mijlocul fiecarei forme si in jurul lui bucatele de piersica. Se dau iar la congelator pentru cateva minute pana se incheaga stratul. Se scot din nou si se toarna ultimul strat de iaurt. De data asta se dau la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu iaurt, piersici si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Prafuri pentru Mos Nae

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Prafuri pentru Mos Nae

Mai intai mi-am pregatit tava, ca acolo mi-a luat mai mult timp ( m-am si enervat nitel , ca numai chef de bibilit tavi nu aveam), am imbracat-o in folie alimentara, iar pe margini am pus folie...

Citeste continuarea

Desert Norisorii Dianei

Postat de panacris

Desert Norisorii Dianei

Pentru început se prepară un sos delicios, din căpșuni și zahărul brun. Într-o crăticioară se pun căpșunile împreună cu zahărul brun, la foc mic, până se reduce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2010, 14:49
Madi, arata bestial!
la 26.06.2010, 14:53
vreau si io
la 26.06.2010, 16:08
arata intr-un mare fel !!!
ce imaginatie !!
va fi incercat cu siguranta si de catre mine
la 26.06.2010, 16:10
super madi forte bine arata si gustul cred ca e super bun5 furcu
la 26.06.2010, 16:15
ce racoritor e,tocmai bun pe vremea asta

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking