Desert guguluf cu branza si caise

Postat de mihaelar63 in Dulciuri
24 Feb 2020 | 2138 vizualizari
Desert guguluf cu branza si caise

Mi-a atras vizual  atentia, aceasta reteta .M-am inspirat de aici: https://sprainnews.com/gugelhupf-mit-quark-und-aprikosen-gefullt/. Am schimbat putin  ingredientele la umplutura de branza . Imi place cum a iesit si voi prepara acest guguluf si cu alte fructe .

Ingrediente

Pentru umplutura :
  • 500 gr branza proaspata de vaca 4.3 % grasime
  • 1 galbenus
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 4 linguri frisca pentru gatit
  • 2 zahar vaniliat
  • 1 budinca vanile -40 gr
  • caise din compot
Pentru aluat
  • 3 oua + albusul ramas de la umplutura
  • 150 gr zahar
  • 60 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 300 gr faina alba
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • un praf de sare

Mod de preparare

  1. Pentru inceput se amesteca toate ingredientele pentru umplutura intr-un bol .
  2. Folositi mixerul de mana .
  3. In alt bol separat se bat ouale impreuna cu zaharul pana devin spuma .
  4. Se aduga laptele si uleiul . Omogenizati .
  5. Adugati ingredientele uscate : faina , cacao si sarea .
  6. De data aceasta opriti mixerul si incorporati ingredientele uscate .
  7. Mixati la viteza redusa.
  8. Scoateti si scurgeti caisele din  sirop.
  9. Ungeti o forma de guguluf cu unt si pudrati cu faina alba .
  10. Se pune jumatate de compozia  aluatului in forma .
  11. Continuati cu toata umplutura . Distribuiti caisele .
  12. Se pune restul de aluat cu cacao.
  13. Se coace timp de 50 minute la 180 grade celsius .
  14. Se scoate guguluful din foarma doar dupa racire . In caz contrar se va prabusi .
  15. Am servit feliile de guguluf cu frisca si decorate cu frunzulite de menta .

  Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert guguluf cu branza si caise" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bezele trandafiri

Postat de Sim0naWorld

Bezele trandafiri

Am pornit cuptorul la cea mai mica putere pentru a se incalzi. Pe aragaz am pus un vas cu apa pentru bain marie. Intr-un castron de stricla (sau un alt vas care merge pus la baie marie) am pus...

Citeste continuarea

Mucenici moldovenesti

Postat de Constelatialeu

Mucenici moldovenesti

Pragatim maiaua: cubul de drojdie frecat cu o lingurita de zahar, un praf de sare, o lingura de faina si un pic de lapte caldut. Lasam la crescut. Punem faina intr-un castron si facem o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2020, 19:38
la 24.02.2020, 19:54
Faină idee!
la 24.02.2020, 20:09
la 24.02.2020, 20:13
vin la masa
la 24.02.2020, 20:13
Cat de frumoase pot fi feliile! Imi place foarte mult reteta!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking