Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))

Postat de gaby_d in Dulciuri
7 Iun 2010 | 5618 vizualizari
Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca)  Adinuta":)))

INTERZIS TINERILOR SUB 16ANI :)))). deci- Adinuta are voie :))

Ingrediente

  • 500 grame capsuni (hai totusi sa scad ca vreo 3 am mancat asa si vreo 2 linguri pasate cu zahar :))
  • 250 ml frisca
  • 75 ml vin alb demisec
  • 150 gr zahar pudra
  • un plic gelatina
  • un varf cutit sare
  • coaja rasa lamaie(jumatate lingurita)

Mod de preparare

Spalati bine capsunile, le scurgeti de apa si le curatati coditele.

Le pasati cu o furculita si adaugati zaharul peste ele.

Mixati frisca. Peste capsuni adaugati varful de  cutit sare si coaja de lamaie.

Gelatina o inmuiati in 2linguri de apa, o lasati 2-3 minute apoi adaugati vinul si diluati amestecul  pe baie de abur.

Amestecati frisca batuta, capsunile, gelatina.

Omogenizati. Turnati amestecul in cupe sau pahare.

La servire le puteti rasturna pe farfurioare sau savura direct din cupa.

E delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cozonaci umpluti cu mac si nuca

Postat de mirela0911

Desert cozonaci umpluti cu mac si nuca

Intr-o craticioara, se incalzeste usor cca. 150 ml lapte. Se adauga 1 lgt zahar si 2 lg faina, apoi drojdia. Se amesteca bine pana se lichefiaza, apoi se lasa 15 minute la dospit. Intr-un vas...

Citeste continuarea

Placinta foietaj cu branza

Postat de Moni_alex

Placinta foietaj cu branza

Galbenusurile se amesteca cu apa minerala,iaurtul, sarea si cele 400 g faina si se framanta pana rezulta un aluat elastic (daca este nevoie se mai adauga 1-2 linguri faina). Untul se framanta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2010, 20:05
e a mea toata nici nu discut
la 07.06.2010, 20:06
am lasat si furcile si trimit pescarusu rapid la tine,sper ca am pus bine adresa pe GPS
la 07.06.2010, 20:07
daca apare ela nu mai avem loc e dusa dupa marfa asa ca vine infometata tare nu gluma
la 07.06.2010, 20:08
.nadina..nu am rabdare sa scriu, crede-ma).scriu doua cuvinte si mai iau o lingurita, e mortal! )si nu-i luata de nicaieri reteta, sunt un geniu ))
la 07.06.2010, 20:10
e super gaby, las nota maxima! deci cu vin? hmmmm.... .

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking