Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))

Postat de gaby_d in Dulciuri
7 Iun 2010 | 5627 vizualizari
Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca)  Adinuta":)))

INTERZIS TINERILOR SUB 16ANI :)))). deci- Adinuta are voie :))

Ingrediente

  • 500 grame capsuni (hai totusi sa scad ca vreo 3 am mancat asa si vreo 2 linguri pasate cu zahar :))
  • 250 ml frisca
  • 75 ml vin alb demisec
  • 150 gr zahar pudra
  • un plic gelatina
  • un varf cutit sare
  • coaja rasa lamaie(jumatate lingurita)

Mod de preparare

Spalati bine capsunile, le scurgeti de apa si le curatati coditele.

Le pasati cu o furculita si adaugati zaharul peste ele.

Mixati frisca. Peste capsuni adaugati varful de  cutit sare si coaja de lamaie.

Gelatina o inmuiati in 2linguri de apa, o lasati 2-3 minute apoi adaugati vinul si diluati amestecul  pe baie de abur.

Amestecati frisca batuta, capsunile, gelatina.

Omogenizati. Turnati amestecul in cupe sau pahare.

La servire le puteti rasturna pe farfurioare sau savura direct din cupa.

E delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort Craciun

Postat de CameliaComan

Tort Craciun

Blat cacao: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaoa si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si...

Citeste continuarea

Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale

Postat de comanligia

Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale

Biscuitii: Se topeste untul,apoi se amesteca intr-un bol zaharul,untul,scortisoara,oul. Se incorporeaza faina si pudra de migdale. Se amesteca toate,se formeaza o bila si se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2010, 20:05
e a mea toata nici nu discut
la 07.06.2010, 20:06
am lasat si furcile si trimit pescarusu rapid la tine,sper ca am pus bine adresa pe GPS
la 07.06.2010, 20:07
daca apare ela nu mai avem loc e dusa dupa marfa asa ca vine infometata tare nu gluma
la 07.06.2010, 20:08
.nadina..nu am rabdare sa scriu, crede-ma).scriu doua cuvinte si mai iau o lingurita, e mortal! )si nu-i luata de nicaieri reteta, sunt un geniu ))
la 07.06.2010, 20:10
e super gaby, las nota maxima! deci cu vin? hmmmm.... .

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking