Desert super-rapid la Multicooker - Budinca/Crema de vanilie

Postat de gaby_d in Dulciuri
29 Iun 2014 | 5446 vizualizari
Desert super-rapid la Multicooker - Budinca/Crema de vanilie

Ingredientele prezentate sunt pentru o portie, mariti cantitatea in functie de cate persoane doritoare aveti :P Inspiratie dupa reteta http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-lapte-dulce-de-leche-39520.html

Ingrediente

  • o cana cu lapte + 2-3 linguri
  • o lingura plina cu varf amidon alimentar
  • o lingura si jumatate zahar
  • un ou
  • un vf. cutit sare
  • miez de la pastaia de vanilie
  • o lingurita unt

Mod de preparare

Pregatiti aparatul Multicooker conectandu-l la sursa de curent.

Puneti laptele, amestecat cu zaharul, sarea, in vasul aparatului.

Selectati din MENIU functia BOIL.

Apasati START.

Intre timp bateti intr-un bol oul, adaugati amidonul si cele 2-3 linguri lapte rece si omogenizati.

In maxim 2-3 minute laptele din vas este fierbinte, asa ca turnati peste el, incet , incet amestecul de ou, amestecand usor cu o spatula de lemn.

Amestecati continuu pana ce obtineti o budinca care se desprinde de pe peretii vasului.

Opriti aparatul si mai amestecati putin sa nu se prinda budinca (vasul inca este cald). Cand s-a racorit usor adaugati untul si miezul de la pastaia de vanilie si omogenizati.

Lasati sa se raceasca apoi turnati totul intr-un bol. Dati bolul la rece pana in momentul servirii.

Serviti cu fulgi de ciocolata, frisca sau topping de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert super-rapid la Multicooker - Budinca/Crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chec cu stafide

Postat de Ksenya

Chec cu stafide

Pornim cuptorul la 160 grade C. Stafidele le punem la inmuiat in apa, pentru 2-3 ore (trebuie luat in calcul inainte de a porni cuptorul). Untul il topim intr-o craticioara, lasam la foc...

Citeste continuarea

Desert cornuri pufoase cu mac

Postat de Constelatialeu

Desert cornuri pufoase cu mac

Cernem faina intr-un castron incapator si facem o adancitura in mijloc. Laptele il punem intr-o craticioara impreuna cu zaharul si 50 g unt si il punem pe foc pana se topeste untul. Se lasa sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.06.2014, 12:11
Tu ii zici budinca, eu ii zic crema la asta si e crema mea preferata la prajituri ) Arata super
la 29.06.2014, 12:18
la 29.06.2014, 12:39
Vreau si eu un cook...
la 29.06.2014, 12:50
Ce crema buna!
la 29.06.2014, 13:00
ce poa' sa faca cucu'!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking