Pregatiti aparatul Multicooker conectandu-l la sursa de curent.
Puneti laptele, amestecat cu zaharul, sarea, in vasul aparatului.
Selectati din MENIU functia BOIL.
Apasati START.
Intre timp bateti intr-un bol oul, adaugati amidonul si cele 2-3 linguri lapte rece si omogenizati.
In maxim 2-3 minute laptele din vas este fierbinte, asa ca turnati peste el, incet , incet amestecul de ou, amestecand usor cu o spatula de lemn.
Amestecati continuu pana ce obtineti o budinca care se desprinde de pe peretii vasului.
Opriti aparatul si mai amestecati putin sa nu se prinda budinca (vasul inca este cald). Cand s-a racorit usor adaugati untul si miezul de la pastaia de vanilie si omogenizati.
Lasati sa se raceasca apoi turnati totul intr-un bol. Dati bolul la rece pana in momentul servirii.
Serviti cu fulgi de ciocolata, frisca sau topping de fructe.