Desert Ursulet

Postat de epurasha2bb in Mancare copii
13 Mai 2010 | 6334 vizualizari
Desert Ursulet

ciocolata, capsuni, si ursulet! ce mai vreti? :) Dedicat fetitei mele Andreea

Ingrediente

  • 1 cana orez alb cu bob rotund
  • 2 linguri de zahar alb
  • 10 capsuni
  • 1 lingura nuca de cocos alba
  • 1 ciocolata neagra cu trufe/caramel
  • 1 cesca de lapte

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune la fiert cu 3 parti lichid si anume 2 parti apa si o parte lapte.Se adauga 2 linguri de zahar.Apoi se lasa sa se umfle si sa fie pufos,

cand e aproape gata se adauga 3 tablete de ciocolata neagra cu trufe sau cu caramel si se amesteca pe foc mic pana se topeste bine.Mai lasam un pic si apoi adaugam zeama de la 7 capsuni.Apoi lasam sa se absoarba bine si  luam de pe foc.Lasam la rece un pic

.Intre timp topim restul de ciocolata si inmuiem benzi de hartie de copt pe care le-am decupat cu forfecuta pentru a intocmi o fundita la gatul ursuletului

.Lasam benzile inmuiate in ciocolata topita la rece (eu le-am asezat pe un blat de plastic in congelator cu partea de hartie in jos si ciocolata in sus.Apoi le-am scos si am indepartat cu grija hartia de pe ele.Am asezat orezul pe un platou alb si i-am dat forma cu o lingura umezita.Apoi am ornat cu bulinute de ciocolata labutele, ochisorii, nasucul iar gurita si marginea funditei le-am ornat cu creion de zahar de la Dr.Otker.Pe margine am asezat si 3 capsuni intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Ursulet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ursuleti cu gem de gutui

Postat de papabundetot

Ursuleti cu gem de gutui

Am pus faina intr-un vas mai mare (unde am si framantat-o mai apoi),intr-o craticioara am incalzit nu foarte tare apa,o parte din apa (2-3 linguri) am pus-o peste drojdie pentru a o dizolva,si in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2010, 17:08
e pt mine?dar ce frumos e ce te mai pricepi tu la animalutele astea
la 13.05.2010, 17:08
inca nu are furculite asa ca mananc cu mana,merge,nu?
la 13.05.2010, 17:10
mutumesc ela, dar vezi ca ai uitat furculitele! sau lasa ca vine nadina sigur! sa-i opresti si ei o labuta acolo!
la 13.05.2010, 17:12
inca nu ai furculite dar eu mananc cu lingura.ela lasa mi si mie
la 13.05.2010, 17:49
si am dat si furculitele

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking