Ingrediente
- o dorada [ aprox. 1kg]
- 1 rosie
- 1 ceapa rosie
- 1 lamaie
- 4 catei usturoi
- 50 gr . radacina ghimbir
- busuioc uscat sau verde
- sare
- piper
- boia
- 100 ml . ulei masline
- 1 lingura sos soia
Mod de preparare
se curata si se spala dorada regala . se fac crestaturi adanci pe partile laterale .
se curata ceapa si usturoiul .ghimbirul il spalati.
se feliaza rosia. ceapa,usturoiul si radacina de ghimbir.
din ulei, sos soia , zeama de lamaie ,sare piper ,boia si busuioc faceti un sos cu care ungeti bine pestele.
umpleti crestataturile laterale si interioriorul doradei cu feliile de rosie , ceapa , usturoi si ghimbir.
puneti intr-o tava teflonata si dati la cuptor 30 min . la jumatatea coacerii intoarceti pestele .
Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada regala cu ghimbir si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|