Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
23 Iul 2013 | 8661 vizualizari
Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 200 g branza de oaie
  • 200 g cascaval
  • 150 g kaizer
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • sare
  • piper macinat
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Spalam dovleceii.Pentru ca erau tineri eu nu i-am curatat de coaja si nici de seminte.Ii dam pe razatoarea mare.
Dam pe razatoare si branza si cascavalul..
Kaizerul il taiem cubulete mici.
Taiem marunt patrunjelul.
Facem urmatorul amestec: branza,jumatate din cantitatea de cascaval,kaizerul ,patrunjelul  si ouale.Condimentam dupa gust cu sare si piper si apoi amestecam bine.
Ungem o tava cu unt apoi intindem dovleceii razuiti.Turnam peste ei amestecul de mai sus si apoi jumatatea cealalta de cascaval.ras.
Taiem rosia rondele si asezam deasupra impreuna cu cateva fire de patrunjel verde.Dam la cuptor si tinem pana cand se rumeneste frumos.
 Poate fi un mic-dejun delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu urzici, oua si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Tarta cu urzici, oua si mozzarella

Pentru aluat: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina, sarea, iaurtul si drojdia. Le amestecam bine cu mana, turnam apa minerala treptat si framantam. Cand obtinem un...

Citeste continuarea

Aperitiv oua marmorate cu foi de ceapa

Postat de panacris

Aperitiv oua marmorate cu foi de ceapa

Ouăle se degresează, în mod ideal ar fi să la aveți albe, dar de țară. Eu am testat data trecută cu ouă albe de la piață și am cam fost dezamăgită din 20 de bucăți, doar vreo...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2013, 19:13
la 23.07.2013, 19:16
multumesc!
la 23.07.2013, 19:16
buni buni
la 23.07.2013, 19:19
ce bunatate ne este servita...
la 23.07.2013, 19:19
multumesc Motanel!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking