Dovlecei la cuptor (by Nadina)

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
4 Sep 2010 | 11878 vizualizari
Dovlecei la cuptor (by Nadina)

Mi-a placut tare mult reteta cand am vazut-o postata de Nadina si mi s-a parut mult mai simplu decat dovlecelul pane pe care-l faceam pana acum. Multumesc din nou Nadinei.

Ingrediente

  • 3 dovlecei nu prea mari
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 100 gr faina
  • 20 gr unt
  • marar
  • 200 gr mozzarella
  • 1 praf de copt
  • sare,piper,curry

Mod de preparare

Dovlecelul se curata,dar se mai lasa si fasii de coaja.Se taie felii subtiri si se sareaza putin.

Se bat ouele,incorporeaza untul topit,laptele,smantana si faina.Va fi o compozitie de consistenta unei smantani.

Se adauga praful de copt,curry si marar.Mie imi place sa folosesc mararul cu dovlecel.

Se scurge dovlecelul de apa rezultata si se amesteca cu compozitia de oua.

Se unge o tava de yena cu unt si se pun dovleceii.

Deasupra se razuieste mozarela si se da la cuptor pentru aproximativ 35 minute.

Este mai usor de taiat dupa ce se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor (by Nadina)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarte dietetice cu ciuperci si piept de pui

Postat de Valclaudia

Tarte dietetice cu ciuperci si piept de pui

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Curatam si spalam legumele si ciupercile. Ciupercile pleurotus se trec prin robot, ciupercile champinion se taie bucati. Tot bucati se taie si morcovul...

Citeste continuarea

Conopida la cuptor cu mozzarela si mac

Postat de andaoana

Conopida la cuptor cu mozzarela si mac

Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece cam o jumate de ora. O punem la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie mai mult de jumate . O strecuram si o lasam sa stea pana cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2010, 21:32
la 04.09.2010, 21:36
Hai fuguta Corina daca-i preferi calzi....mie parca-mi plac mai mult reci
la 04.09.2010, 21:37
la 04.09.2010, 22:43
la 04.09.2010, 23:32
super dia ma bucur ca ti-a placut asa ca papa si de la tine si las

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking