Dovlecei la cuptor (by Nadina)

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
4 Sep 2010 | 11907 vizualizari
Dovlecei la cuptor (by Nadina)

Mi-a placut tare mult reteta cand am vazut-o postata de Nadina si mi s-a parut mult mai simplu decat dovlecelul pane pe care-l faceam pana acum. Multumesc din nou Nadinei.

Ingrediente

  • 3 dovlecei nu prea mari
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 100 gr faina
  • 20 gr unt
  • marar
  • 200 gr mozzarella
  • 1 praf de copt
  • sare,piper,curry

Mod de preparare

Dovlecelul se curata,dar se mai lasa si fasii de coaja.Se taie felii subtiri si se sareaza putin.

Se bat ouele,incorporeaza untul topit,laptele,smantana si faina.Va fi o compozitie de consistenta unei smantani.

Se adauga praful de copt,curry si marar.Mie imi place sa folosesc mararul cu dovlecel.

Se scurge dovlecelul de apa rezultata si se amesteca cu compozitia de oua.

Se unge o tava de yena cu unt si se pun dovleceii.

Deasupra se razuieste mozarela si se da la cuptor pentru aproximativ 35 minute.

Este mai usor de taiat dupa ce se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor (by Nadina)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Saratele (saleuri) din aluat de foietaj

Postat de Bucataras

Saratele (saleuri) din aluat de foietaj

1. Scoate aluatul de foietaj de la frigider si pudreaza-l cu putina faina. 2. Intinde-l cu ajutorul unui sucitor si taie fasii din el de 1 cm grosime. 3. Pune hartie de copt intr-o tava de...

Citeste continuarea

Aperitiv budinca cu sunca si ardei

Postat de merisor67

Aperitiv budinca cu sunca si ardei

Taiem sunca presata in cubulete mici. Tot in cubulete mici taiem si ardeiul, dupa ce l-am spalat si curatat de cotoare, seminte si nervuri. Patrunjelul il spalam si il tocam marunt. Mixam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2010, 21:32
la 04.09.2010, 21:36
Hai fuguta Corina daca-i preferi calzi....mie parca-mi plac mai mult reci
la 04.09.2010, 21:37
la 04.09.2010, 22:43
la 04.09.2010, 23:32
super dia ma bucur ca ti-a placut asa ca papa si de la tine si las

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking