Dovlecei scăzuţi – Multicooker

Postat de madi_marin in Mancaruri de legume
23 Mai 2014 | 6914 vizualizari
Dovlecei scăzuţi – Multicooker

Cea de-a patra reţetă este cu dovlecei. Simplă, gustoasă şi rapidă!

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mărar proaspăt

Mod de preparare

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează aparatul pe funcţia FRY. Când s-a încins, se adaugă ceapa şi usturoiul tocate mărunt şi se călesc pentru câteva minute. Se adaugă şi dovleceii tăiaţi în două pe lung, apoi bucăţi. Se selectează programul BOIL , se toarnă apă sau supă de legume cât să nu acopere complet legumele , apoi se lasă să fiarbă totul pentru 20 de minute.

După acest timp se adaugă pasta de tomate, sare şi piper şi se mai lasă încă 10 minute, ca să scadă şi să se îngroaşe sosul.

La sfârşit se adaugă mărar proaspăt tocat.

Mâncărica se poate servi şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei scăzuţi – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salată de cartofi cu chimen

Postat de Zamfira

Salată de cartofi cu chimen

Fierbem cartofii în apă cu sare sau în aburi. Lăsăm sa se răcească astfel devin mai puțin sfărămicioși. Curățăm cartofii și îi tăiem rondele mai groase. Călim...

Citeste continuarea

Tarta cu spanac si cartofi

Postat de sufletista

Tarta cu spanac si cartofi

Aluatul il dezghetam la temperatura camerei. Cartofii ii fierbem cu apa si sare pana ce intra furculita, ii scurgem de apa si ii taiem cuburi. Intr-o tigaie calim ceapa verde tocata impreuna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2014, 20:16
imi place f mult mancarica aceasta este delicioasa
la 23.05.2014, 20:17
Eu ţi-am mai spus, mie, pe lângă felul de mâncare, să-i dai şi decorul, fundalul.
la 23.05.2014, 20:20
ma bucur mult ca va place tocmai am mancat o portie generoasa
@Padre...iti dau si decorul...ce sa zic...
la 23.05.2014, 20:23
Iar bantuie cucul asta,n-are si el o cuca?
la 23.05.2014, 20:30

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking