Ingrediente
- 2 dovlecei
- ardei kapia rosu
- ceapa verde
- rosie
- ardei iute
- verdeata
- ulei
- sare
- branza feta
- cascaval
Mod de preparare
Dovleceii ii taiem in doua pe lungime.Scobim miezul si il taiem cubulete,il vom folosi pentru umplutura.
Punem putina sare pe dovlecei si ii punem cu scobitura in jos pe o farfurie.
Morcovul folosit era fiert deja.Taiem ardeiul si rosiile cubulete.
Intr-o cratita punem putin ulei,adaugam ceapa taiata marunt,apoi ardeiul,rosiile si meizul dovlecelului.Adaugam foarte putina apa,potrivim de sare si piper.La urma adaugam verdeata.
Intr-un vas de yena,punem dovleceii si presaram putin piper deasupra.Apoi ii umplem cu umplutura preparata mai sus si ardeiul iute.Presaram branza feta,punem in vas foarte putina apa cu vegeta cat sa se inmoaie dovlecelul.
Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor.Dupa 15 minute scoatem folia si presaram cascaval.Mai lasam la cuptor in functie de cat de patruns vrem sa fie dovlecelul.
Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|