Dovlecel cu rosii si mozzarela

Postat de rocsi_1612 in Mancaruri de legume
23 Aug 2013 | 25504 vizualizari
Dovlecel cu rosii si mozzarela

Astazi vin cu un preparat simplu dar foarte bun. Se pregateste repede si poate fi servit simplu sau ca si garnitura!

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 250-300 gr mozzarela
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Spalam dovlecelul, il curatam si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Le saram iar apa ce o lasa o tamponam cu niste servetele.  Rosiile le spalam, scoatem cotoarele si le feliem.

Mozzarela o taiem bucati potrivite. Ungem un vas termorezistent cu unt. Asezam o felie rosie, una de dovlecel, una de mozzarella, apoi una de dovlecel, rosie si mozzarela si tot asa pana umplem vasul.

Batem ouale spuma cu putina sare, piper, busuioc uscat si le turnam deasupra. Peste presaram putin oragano.

Introducem vasul in cuptor si il aprindem. Reglam o temperatura potrivita si lasam sa se rumeneasca frumos dar sa fie si patrunse legumele. Cand este gata, lasam sa se racoreaca preparatul apoi il servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu rosii si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci cu ceapa verde,rosii cherry si smantana

Postat de gurita_ta2005

Ciuperci cu ceapa verde,rosii cherry si smantana

Ciuperciile champignon se curata de pielita de deasupra,se taie felii si se clatesc bine sub jet de apa rece. Se pun intr-o cratita sau ceaun se pune cubul de unt,si se lasa cateva minute sa se...

Citeste continuarea

Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki

Postat de merisor67

Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki

Spălăm bine dovleceii și îi feliem în rondele de 3-4 mm grosime. Așezăm rondelele pe un suport și presărăm sare peste ele pentru a le ajuta să elimine din zeamă. Le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.08.2013, 22:14
Ce frumos arata!
la 23.08.2013, 22:15
la 23.08.2013, 22:18
ce bine arata
la 23.08.2013, 22:19
la 23.08.2013, 22:25
Ce frumos ti-a iesit Rocsicuta...si cum e un preparat pe gustul meu...spun si eu vreau

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking