Dovlecel cu rosii si mozzarela

Postat de rocsi_1612 in Mancaruri de legume
23 Aug 2013 | 25492 vizualizari
Dovlecel cu rosii si mozzarela

Astazi vin cu un preparat simplu dar foarte bun. Se pregateste repede si poate fi servit simplu sau ca si garnitura!

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 250-300 gr mozzarela
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Spalam dovlecelul, il curatam si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Le saram iar apa ce o lasa o tamponam cu niste servetele.  Rosiile le spalam, scoatem cotoarele si le feliem.

Mozzarela o taiem bucati potrivite. Ungem un vas termorezistent cu unt. Asezam o felie rosie, una de dovlecel, una de mozzarella, apoi una de dovlecel, rosie si mozzarela si tot asa pana umplem vasul.

Batem ouale spuma cu putina sare, piper, busuioc uscat si le turnam deasupra. Peste presaram putin oragano.

Introducem vasul in cuptor si il aprindem. Reglam o temperatura potrivita si lasam sa se rumeneasca frumos dar sa fie si patrunse legumele. Cand este gata, lasam sa se racoreaca preparatul apoi il servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu rosii si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mancare de ciuperci cu rosii

Postat de RODIMUR

Mancare de ciuperci cu rosii

Se curăță ciupercile întregi, de filamente și de pielițe și până se termină toate de curățat se pun într-un vas cu apă rece. Apoi se clătesc în câteva...

Citeste continuarea

Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman

Postat de mihaelar63

Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman

Jambonul si pieptul afumat se spala bine. Spalati si boabele de fasole. Puneti carnurile si fasolea la fiert. Dupa ce dau in clocot 15 minute, aruncati apa. Puneti din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.08.2013, 22:14
Ce frumos arata!
la 23.08.2013, 22:15
la 23.08.2013, 22:18
ce bine arata
la 23.08.2013, 22:19
la 23.08.2013, 22:25
Ce frumos ti-a iesit Rocsicuta...si cum e un preparat pe gustul meu...spun si eu vreau

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking