Dovlecel cu rosii si mozzarela

Postat de rocsi_1612 in Mancaruri de legume
23 Aug 2013 | 25504 vizualizari
Dovlecel cu rosii si mozzarela

Astazi vin cu un preparat simplu dar foarte bun. Se pregateste repede si poate fi servit simplu sau ca si garnitura!

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 250-300 gr mozzarela
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Spalam dovlecelul, il curatam si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Le saram iar apa ce o lasa o tamponam cu niste servetele.  Rosiile le spalam, scoatem cotoarele si le feliem.

Mozzarela o taiem bucati potrivite. Ungem un vas termorezistent cu unt. Asezam o felie rosie, una de dovlecel, una de mozzarella, apoi una de dovlecel, rosie si mozzarela si tot asa pana umplem vasul.

Batem ouale spuma cu putina sare, piper, busuioc uscat si le turnam deasupra. Peste presaram putin oragano.

Introducem vasul in cuptor si il aprindem. Reglam o temperatura potrivita si lasam sa se rumeneasca frumos dar sa fie si patrunse legumele. Cand este gata, lasam sa se racoreaca preparatul apoi il servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu rosii si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Postat de simona72

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Vinetele spalate si sterse de apa, se curata in jurul cotorului, dar nu se taie, codita se lasa pt aspect. Ale mele una a fost fara codita si a aratat bine si asa. Se taie vanata pe lungime in...

Citeste continuarea

Chiftele din naut sau Falafel

Postat de andaoana

Chiftele din naut sau Falafel

Nautul fiert in punem in robotul de bucatarie si il facem pasta . Usturoiul, ceapa, mararul , patrunjelul le tocam marunt tot in robot sau tataie cu cutitul marunt. Intr-un castron mai mare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.08.2013, 22:14
Ce frumos arata!
la 23.08.2013, 22:15
la 23.08.2013, 22:18
ce bine arata
la 23.08.2013, 22:19
la 23.08.2013, 22:25
Ce frumos ti-a iesit Rocsicuta...si cum e un preparat pe gustul meu...spun si eu vreau

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking