Drob de miel

Postat de ianculubita in Mancaruri cu carne
10 Apr 2011 | 5478 vizualizari
Drob de miel

Ingrediente

  • 1kg maruntaie de miel
  • 500g carne de miel
  • 1ceapa
  • 2legaturi de ceapa verde
  • 2legaturi de usturoi verde
  • 50g unt
  • 5oua
  • sare,piper
  • 200g smantana
  • 4legaturi de marar
  • 4legaturi de patrunjel
  • prapur

Mod de preparare

Maruntaiele si carnea,spalate,le pun la fiert in apa rece cu 1lingura de sare 30min;dupa ce s-au racit,le dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul;

amestec in compozitie ouale batute,verdeata tocata marunt,sare,piper si smantana;

in tava unsa cu unt,asez prapurul spalat,rastorn compozitia,pe mijloc pun 3oua fierte si curatate,nivelez suprafata,acopar cu prapurul si dau la cuptor la foc mic pentru 1h.

Din aceste ingrediente,imi rezulta 3 tavi de cozonac mai mici;

pentru celelalte 2 tavi,le ung cu unt si tapetez cu pesmet apoi rastorn compozitia iar deasupra pun 1ou amestecat cu 2-3linguri de smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Drob de miel in aluat

Postat de katty

Drob de miel in aluat

Spalam bine organele, le taiem in bucati mai mici si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu sare. Le scoatem intr-un vas si le lasam sa se raceasca, dupa care le taiem in bucati mai mici si...

Citeste continuarea

Drob din organe de miel cu piept de pui

Postat de katty

Drob din organe de miel cu piept de pui

Curatam organele de pielite si resturi si le taiem in bucati mai mici. Punem la foc o oala cu apa, adaugam putina sare si cand fierbe punem pe rand pieptul de pui, apoi organele de miel. Le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2011, 21:09
ce frumos arata! niciodata nu l-am facut cu ou fiert in mijloc ca ne gandeam ca oricum se mananca langa, dar au inceput sa apara mofturosi care nu papa ou fiert, asa ca varianta asta e perfecta ... sa ii oblig
la 10.04.2011, 21:12
la 10.04.2011, 22:58
tare frumos..eu nu mananc dar pentru amatori cred ca e gustos
la 10.04.2011, 23:05
reusit!
la 11.04.2011, 09:17

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking