Drob

Postat de kamy in Aperitive / Garnituri
24 Apr 2011 | 8142 vizualizari
Drob

Noua nu ne place drobul numai din maruntaie de miel asa ca-l mai "imbunatatesc".

Ingrediente

  • maruntaie de la un miel
  • 2 inimi vita
  • 700 gr.carne tocata
  • 3 leg.ceapa verde
  • 3 leg.usturoi verde
  • 2 leg.(mari)patrunjel
  • 3 leg.-//- marar
  • 1 cutie mica smantana grasa
  • 7 oua
  • 6 oua fierte
  • 2 felii franzela
  • sare,piper

Mod de preparare

Maruntaiele se spala ff bine,se curata de grasime si pielite se taie bucati mici si se pun la calit in putin ulei.Ficatul il lasam deoparte(nu-l calim)iar rinichii eu ii dau la pisica(am un fix cu ei...nu-mi plac si gata).

Le punem intr-un castron si in uleiul ramas calim putin,ceapa si usturoiul verde.

Miezul de franzela il inmuiem in lapte si il stoarcem bine.

Tocam prin sita mare,maruntaiele,carnea tocata,ceapa si usturoiul,ficatul si painea inmuiata,adaugam ouale batute bine cu smantana,mararul si patrunjelul taiate nu foarte marunt,sare,piper si amestecam cu spor.Gustam si mai punem sare sau piper dupa gust si incorporam ouale fierte raiate in 4-8(adica mai mare).

Intr-o yena unsa cu unt punem prapurul intins bine(pe care l-am tinut in apa rece)asezam tocatura pe care o apasam bine sa scoatem aerul si tragem praporul peste sa o acoperim(cat ne ajunge).

Bagam la cuptor la foc mic si lasam pana capata o culoare maronie si trece testul scobitorii.

Pofta buna!!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Drob de miel in aluat

Postat de katty

Drob de miel in aluat

Spalam bine organele, le taiem in bucati mai mici si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu sare. Le scoatem intr-un vas si le lasam sa se raceasca, dupa care le taiem in bucati mai mici si...

Citeste continuarea

Drob de pui in aluat foietaj

Postat de eumimi

Drob de pui in aluat foietaj

Fierbem ficatul de pui. Separat fierbem si pieptul de pui. Tocam marunt ficatul si pieptul de pui. Tocam marunt si ceapa, usturoiul si verdeata. Amestecam carnea cu verdetata, adaugam ouale...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2011, 00:21
tare bine arata
la 25.04.2011, 00:26
mihaela...ms
la 25.04.2011, 10:49
deja ma uitam sa vad daca a facut-o sabina si pe asta ce bine ti-a iesit
la 25.04.2011, 10:52
la 25.04.2011, 11:26
deliciosss

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking