Drob mixt

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
28 Apr 2011 | 14497 vizualizari
Drob mixt

Ingrediente

  • 700 gr pipote pui
  • 500 gr ficatei pui
  • 1 plaman porc
  • 1 limba porc
  • 1 inima porc
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 1 morcov
  • 3-4 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 6-7 oua pentru compozitie
  • 3 oua uns
  • oua fierte tari daca vreti sa puneti pe mijlocul drobului,daca nu atunci il faceti simplu

Mod de preparare

Spalam pipotele si ficatelul de pui.

Intr-o oala punem pipotele de pui.

cand au fiert cam pe jumatate ,punem si ficatelul si le lasam sa fiarba,dar nu le lasati pana se farama.

Spalam organele de porc.

Le punem intr-o oala la fiert si cand sunt gata le punem la racorit.

limba o curatam de pielita dupa ce a fiert.

intr-o tigaita punem morcovul ,curatat ,la fiert.

Organele fierte si racite ,le tocam maruntel cu cutitul.

ceapa verde o spalam si o taiem rondele.

mararul si patrunjelul le spala,le indepartam cozile si le tocam marunt.

intr-un bol punem maruntaiele tocate,carnea tocata si verdeata maruntita.

taiem si morcovul fiert maruntel si il adaugam peste celelalte ingrediente.

condimentam cu sare si piper ,si 6-7 oua.

amestecam bine toate ingredientele.

luam 3 tavi de chec le  ungem cu putina margarina si punem hartie de copt.

punem putina compozitie in fiecare tava,apoi punem oua fierte tari,apoi acoperim iar cuun rand de  compozitie de drob(eu am facut si cu ou fiert si simplu).

batem 3 oua spuma si ungem droburile.

dam tavile in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt gata(dureaza mai bine de o ora).

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob mixt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Drob mixt (vita si pui)

Postat de rhapsody

Drob mixt (vita si pui)

1. Indeparteaza grasimea (in cazul in care exista) de pe inima , taie inima si spal-o bine cu apa rece. 2. Da deoparte o bucatica de inima (400 g), iar restul (1000 g) pune-o la fiert impreuna...

Citeste continuarea

Drob mixt cu tarhon

Postat de eumimi

Drob mixt cu tarhon

Mai intai fierbem carnea de miel si ficatul in 2 cratite separat. Fierbem si 4-5 oua. Taiem cat mai marunt ficatul si carnea sau se pot pot da prin masina de tocat, cum preferati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2011, 11:19
Frumos arata! Rocsi!
la 28.04.2011, 11:22
multumesc corinuta..nici nu am apucat sa corectez textul ca ai fost asa prompta
la 28.04.2011, 11:30
imi place
la 28.04.2011, 11:31
arata tare bine
la 28.04.2011, 11:51
fata mea este super delicios

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking