Drob de primavara

Postat de Lorenutza in Porc
10 Mar 2013 | 2828 vizualizari
Drob de primavara

M-am inspirat de la doamnele de pe Bucataras si am adaptat-o dupa mine si a iesit o bunatate de mancare de m-a laudat sotul toata dimineata.

Ingrediente

  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • 1 kg de carne tocata de porc
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • paine inmuiata in apa
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3 oua crude
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ou pentru uns
  • cascaval

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul tocat. Se pun peste carne si cele 3 oua crude, painea stoarsa si maruntita, sarea, piperul, boiaua. Se amesteca bine bine si se potriveste de gust. Dupa ce am amestecat totul asezam jumatate din compozitie intr-o forma de chec acoperita cu o hartie de copt, asezam peste compozitie jumatatile de ou fierte, iar dupa aceea se pune restul de compozitie. La final se bate un ou si se unge deasupra compozitia. Dupa ce am uns cu oul batut, radem cascaval pe deasupra si il bagam la cuptor. Ne dam seama ca e facut atunci cand nu ramane nimic pe scobitoare. Cand e gata il lasam sa se raceasca si apoi il taiem.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de primavara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume

Postat de ctlina

Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume

Se încălzește uleiul într-o tigaie. Se adauga cateii de usturoi tocati mărunt și boia de ardei. Prajiti si colorati boia si usturoiul. Puneti sare si piper peste...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

Postat de rocsi_1612

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile:  Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm.  Intr-un bol amestecam uleiul, sosul teriyaki, boia dulce,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2013, 15:33
la 10.03.2013, 15:44
bun
la 10.03.2013, 17:09
la 10.03.2013, 20:54
Bun..Acusi vine Pastele si il pregatim
la 11.03.2013, 10:13

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking