Drob de vinete

Postat de Bucataras Dragos in Aperitive / Garnituri
10 Apr 2009 | 12890 vizualizari
Drob de vinete

CE E OARE ? CE E OARE ? DROB DE VINETE, FRATIOARE!!! Am deosebita placere sa va arat aceasta reteta minunata!

Ingrediente

  • 1 kg de vinete coapte sau fierte
  • 3 cepe + 1 gogosar
  • 6 linguri de gris
  • 3 oua
    • Mod de preparare

      Se taie marunt gogosarul si cepele si se calesc in ulei. Dupa ce vinetele s-au copt sau fiert si s-au racit se calesc in putin ulei si in aceasta compozitie si se mai pune dupa gust la alegere piper, vegeta sau sare. Se adauga 6 linguri de gris, 2 oua intregi si un albus. Compozitia se pune intr-o tava de chec iar galbenusul de la al treilea ou se pune deasupra compozitiei, apoi se lasa la cuptor!

      Pofta buna!

      Incercati si voi!Astept comentariile voastre!

      Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.

      Retete asemanatoare

      Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob din vinete

Postat de panacris

Drob din vinete

Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin ulei. O parte din cubulețele de vinete, preparate de astă toamnă (vinetele se curăță, se taie cubulețe și se...

Citeste continuarea

Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale

Postat de simona72

Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale

Lasati organele de oaie la dezghetat peste noapte. Se taie inima in jumatate, se curata inima si celelalte organe de pielite, grasime, zgarciuri, bucatile mai tari care intregesc organele. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2009, 16:48
Puteti sa puneti in loc de gogosar si ardei dar cu gogosar iese mai bine!Este o reteta usor de preparat,nu necesita multi bani si e foarte gustoasa!
la 08.02.2009, 22:33
Suna interesant! Dar in loc de albus/oua ce-am putea sa punem ca tot se apropie postul???
la 09.02.2009, 16:53
Floricik, uite aici http://www.bucataras.ro/cand-lipseste-un-ingredient/, in loc de un ou se pune 1/2 lingurita amidon alimentar, ca s alegi compozitia. Acolo ai mai multe trucuri si poti afla cu ce poti inlocui un ingredient.

E interesant drobul!
la 09.02.2009, 17:37
Mersi Oana!
la 09.02.2009, 22:19
Merci mult Oana!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking