4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Am ajuns la concluzia că dulceața se poate prepara în orice sezon! Am deschis ”conservăreala” ptr 2013, cu această dulceață inedită!
Ingrediente
Mod de preparareSe pune la fiert apa cu zahărul, la foc puternic, cca. 10 minute. Într timp se curăță morcovii, se dau pe răzătoarea fină, adăugăndu-se la siropul de zahăr. Se micșorează focul și se lasă la fiert, cca. 30 de minute, neacoperit. După ce se încheagă dulceața, se adaugă zeama de la citrice și puțină coajă, scorțișoara și cuișoarele, lăsându-se la fiert la foc mic, cca. 5 minute ptr a se îmbina gusturile. Dulceața se pune fierbinte în borcanele sterilizate în prealabil, se inchid ermetic și se lasă la dunst cald până a doua zi. Atenție: se scot bucățile de scorțișoară și cuișoarele din dulceață! Spor și poftă bună! Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de AdrianUdrea
Mai intai pregatim dovleceii si vinetele. Le taiem transversal pe jumatate si le scobim interiorul lasand margini de aproximativ 1 cm grosime. Presaram sare in interiorul lor si le...
Citeste continuareaPostat de diaconta
Pieptul de curcan se taie astfel încât sa se poata obtine o bucata pe care sa o putem rula. Se acopera cu o folie si se bate usor. Se condimenteaza si se lasa la frigider pentru...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|