Prajituri

Desert prajitura cu nuca si crema caramel

Postat de Veronica22

Foi: Se amesteca ouale cu laptele, zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul si uleiul. Adaugam un praf de sare. Adaugam faina si nuca si framantam un aluat omogen, nelipicios. Se imparte...

Citeste continuarea

Desert prajitura Iustina

Postat de Constelatialeu

Am cumparat o plasa de 3 kg de portocale si le-am folosit pe toate, au avut coaja destul de groasa. Blat : Am folosit o tava cu dimensiunile de 24/32 cm tapetata cu hartie de copt. Albusurile...

Citeste continuarea

Desert cozonac Roscon

Postat de sufletista

Intr-un bol amestecam drojdia cu putin lapte caldut, 1 lingura zahar si 1 lingura faina, lasam deoparte. Intr-un bol mai mare (lighean), cernem faina, adaugam zaharul, sarea, coaja de lamaie si...

Citeste continuarea

Desert chec cu rahat

Postat de MotanLaOale

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa. Se adauga uleiul, coaja rasa de lamaie si se omogenizeaza....

Citeste continuarea

Desert tarta cu crema de vanilie si fructe

Postat de sufletista

Blat-albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa si densa,adaugam uleiul,laptele si mixam pana ce se omogenizeaza. Amestecam faina cu...

Citeste continuarea

Briose umede cu zmeura si stafide

Postat de eumimi

Untul moale, de la temperatura camerei,  il amestecam cu un tel cu zaharul timp de 1-2 minute, apoi adaugam treptat ouale si batem bine dupa fiecare. Adaugam iaurtul si apoi  faina...

Citeste continuarea

Desert cozonac cu biscuiti

Postat de antici_gabytza

Pregatim maiaua din drojdia, 50 g zahar si 100 ml apa calduta. Cernem faina intr-un lighean mai mare. Adaugam cam 1 lingura de sare, restul de zahar si amestecam. Dupa care facem o gaura in...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu nutella si nuca

Postat de caroline

Punem intr-un bol Nutella si untul moale. Amestecam bine aceste doua ingrediente. Separat mixam ouale cu zaharul pana ce devin de culoare deschisa si si-au marit volumul. Adaugam crema de...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu foi din albusuri

Postat de Constelatialeu

Foi din albusuri cu nuca si cacao : Am folosit o tava cu dimensiunea de 34/25 cm tapetata cu hartie de copt. Albusurile le-am lasat sa se dezghete de seara, le-am pus in vasul robotului am...

Citeste continuarea

Desert chec cu fructe confiate si nuci

Postat de sufletista

Untul moale il mixam cu 150 g zahar pana ce devine spumos. Adaugam pe rand galbenusurle, mixand bine dupa fiecare. Amestecam faina cu praful de copt, coaja de portocala, adaugam peste unt si...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking