Eclere cu visine si crema de lamaie

Postat de comanligia in Prajituri
1 Feb 2011 | 9371 vizualizari
Eclere cu visine si crema de lamaie

Ingrediente

  • ptr coji de eclere:
  • 250 ml de apa
  • 160 gr de faina
  • 4 oua
  • 60 gr de unt
  • putina sare
  • ptr crema
  • 1 plic de crema de lamaie Dr. Oetker
  • visine din compot
  • ciocolata lichida ptr ornat

Mod de preparare

Prepararea cojilor:se pune apa la fiert apoi se adauga untul,sare,si faina si se amesteca pana devine o coca,se da cratita de pe foc si se adauga ouale unul cate unul amestecand pana se leaga coca.Se pune pasta de coji de eclere in sprit si se formeaza intr-o tava cu o foaie de copt eclere dupa forma dorita.Se da la cuptor sa se rumeneasca.Dupa ce s-au rumenit se mai lasa putin in cuptor cu usa putin intredeschisa sa nu se lase cojile,apoi se lasa la racit.

Se face crema dupa modul de preparare de pe plic si se amesteca cu cateva visine din compot ,la urma se taie eclerele pe mijloc si se pune crema si cateva visine pe margine ca decor,se orneaza cu ciocolata lichida si se dau la rece.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu visine si crema de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura Sah-Mat

Postat de merisor67

Desert prajitura Sah-Mat

Blat : Separam albusurile de galbenusuri si presaram peste fiecare cate un praf de sare. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie si mixam energic pana obtinem o...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu migdale si portocale

Postat de Oana

Desert prajitura cu migdale si portocale

Se curata portocalele de coaja si de partea alba cu un cutit bine ascutit. Se taie miezul in cubulete si se scot samburii. Se cantareste miezul, avem nevoie de 300 g. Eu am folosit 4 portocale bio...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2011, 17:11
la 01.02.2011, 17:13
Cat de bine arata!
la 01.02.2011, 17:15
postavaru,ina multumesc
la 01.02.2011, 17:17
foarte bune
la 01.02.2011, 17:39
delicioase....

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking