Ingrediente
ALUAT
- 3 oua
- 150 ml apa
- 100 ml ulei
- 250 g faina
- un praf de sare
PT CREMA
- 200 g capsuni\zmeura
- 200 g zahar pudra
- 200 g mascarpone
- 1 ciocolata alba
- 1oo g frisca lichida
Mod de preparare
PT ALUAT:
1.Punem la fiert apa impreuna cu uleiul si sarea
2.Cand fierb adaugam faina deodata si amestecam bine pana se desprinde de pe peretii vasului.Dam la racit
3.Adaugam pe rand cate un ou in aluat avand grija sa se incorporeze cat mai perfect
4.Cu ajutorul unui posh formam inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit (la foc mic)pt cca 15-20 min dar in primele 10 min nu deschidem usa cuptorului
5.Le lasam sa se raceasca si le taiem in doua
PT CREMA
1.Pasam capsunile bine si apoi le strecuram pt a nu ramane seminte
2.Topim ciocolata pe baie de abur
3.Amestecam mascarponele cu zaharul pudra si frisca ,adaugam ciocolata si capsunele si omogenizam
4.Cu ajutorul unui posh umplem inimioarele si dam la rece pana la servire
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere "Inimi dulci"" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|