Ingrediente
- 500 g pulpa de vitel
- 2 linguri faina
- sare si piper
- boaia de ardei
- SOS
- 300 ml suc de rosii
- 5 catei usturoi
- 200 ml supa de vita
- 50 ml vin alb
- 50 g unt
- sare
- piper
- busuioc
- oregano
- patrunjel verde
Mod de preparare
Carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele.
Faina o amestecam cu condimentele,
Tavalim bucatile de carne prin faina dupa care le prajim in putin ulei de masline,
O scoatem pe o farfurile si o acoperim.
Topim untul intr-o tigaie,apoi adaugam usturoul taiat felii si-l prajim putin,
Adaugam supa de vita,vinul si sucul de rosii,,condimentam cu condimente dupa gust,
Adaugam bucatile de carne si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul.
Eu am mai adaugat putina supa si am lasat sa se inabuse carnea(era un pic tare)pana se inmoaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|