Escalop de curcan in sos de rosii

Postat de medioto59 in Curcan
6 Mar 2013 | 6665 vizualizari
Escalop de curcan in sos de rosii

Ingrediente

  • 600-700 g pulpa de curcan
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 rosii
  • 1 cana supa de pasare
  • 1 lingurita de zahar
  • cimbru uscat
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • piper boabe

Mod de preparare

Taiem carnea felii subtiri si o batem ca pentru snitele.Condimentam  cu sare.Intr-o tigaie in care am incins ulei de masline punem feliile de carne .Lasam la foc moderat ,la inabusit,circa 5 min pe o parte si alte 5 min pe cealalta parte.Scoatem  bucatile de carne pe o farfurie.
In tigaia in care am rumenit carnea adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si il calim putin(1-2 min) dupa care adaugam rosiile decojite si taiate cubulete mici, supa ,zaharul,piperul boabe,cimbrul si oregano.Fierbem sosul circa10 min  pana se leaga apoi adaugam si feliile de carne Condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam pe foc inca 10-15 min.
Servim cald alaturi de o garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de curcan in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si bacon

Postat de Bunica

Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si bacon

Felii de piept de curcan se bat cu ciocanul de șnițele. Sărăm, piperăm și le lăsam până preparăm ciupercile. Ceapa curățată, spălată, tocată mărunt se călește...

Citeste continuarea

Carnati de curcan

Postat de katty

Carnati de curcan

Taiem pulpa de curcan si slanina cubulete si le trecem prin masina de carne cu sita mai mica. Descojim usturoiul si il trecem prin presa marunta. Adaugam peste carnea tocata usturoiul maruntit,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2013, 20:45
desert am mancat, acu vin la masa
la 06.03.2013, 20:50
la 06.03.2013, 20:52
vreau si eu o portie
la 06.03.2013, 20:57
daaaaaaaaaaaaaaaaaa Timea................desertul a fost se pare numai al nostru
la 06.03.2013, 20:57
Ce faci Motanele iar nu vorbesti?

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking