Ingrediente
- 1 vânătă albă
- 1 roşie
- 8 felii mozzarella
- 8 felii ceafa afumata
- Sare,piper
- Busuioc uscat
- Un căţel de usturoi
- Ulei de masline
Mod de preparare
Vânata am taiat-o felii foarte subtiri pe lungime pâna aproape de coada,fara a îndeparta codiţa.Am pus sare si piper si am stropit-o cu ulei de masline.
Rosia si mozzarella le-am taiat felii subtiri.
Intre feliile vinetei am pus felii de mozzarella,rosie,ceafa afumata si felii de usturoi si putin busuioc.
Am prins cu doua betisoare de frigaruie ca sa nu se împrastie prea mult la copt.
Am pus totul într-o tava ceramica în care am pus putin ulei.
Am acoperit cu o folie de aluminiu si am lasat la cuptor pentru o ora.
Spre final am luat folia ca sa se rumeneasca deasupra.
Am scos pe un platou si am pus deasupra putin iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (39)
|