Farfalle cu sos pesto si bacon

Postat de katty in Farfalle
24 Noi 2014 | 8788 vizualizari
Farfalle cu sos pesto si bacon

Ingrediente

  •  
  • 1 punga farfalle
  • 150 gr bacon 
  • 1 ceapa
  • 150 gr mazae
  • 100 gr pesto verde
  • 250  ml smantana
  • sare
  • piper 
  • frunze proaspete de busuioc
  • parmezan ras pentru servit
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Fierbem pastele al dente conform instructiunilor de pe punga .Punem mazarea la fiert in apa clocotita cu un praf de sare pana se inmoaie.Tocam ceapa fin si o punem la calit in ulei .and ceapa a devenit translucida adaugan baconul taiat cubulete .Lasam sa se rumeneasca usor ,apoi  stingem  cu smatana . AdaugaM  sosul pesto ,sare si piper dupa gust . Lasam  sa dea cateva clocote ,apoi  stingem  focul .Scurgem  pastele ,le trecem printr-un jet de apa rece ,apoi le scurgem din nou .Scurgem  mazarea .Amestecam pastele cu sosul si mazarea . Servim pastele   presarate cu parmezan ras  si ornata cu frunze proaspete de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos pesto si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Farfalle cu carnati in sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Farfalle cu carnati in sos de rosii

Se pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac....

Citeste continuarea

Farfalle cu macrou afumat

Postat de MotanLaOale

Farfalle cu macrou afumat

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet. Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs. Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati. Branzeturile, fara...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2014, 09:24
Bune!
la 24.11.2014, 09:41
o bunatate!
la 24.11.2014, 16:01
la 24.11.2014, 16:28
Delicioase .
la 24.11.2014, 18:49
ce bune sunt

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking