Farfalle cu sos si rulada de curcan

Postat de lili in Farfalle
9 Ian 2011 | 8368 vizualizari
Farfalle cu sos si rulada de curcan

Ingrediente

  •  o punga de paste farfalle   
  • Pentru rulada de curcan: 
  • un piept de curcan 
  • 2 felii de sunca ciuperci 
  • masline 
  • cascaval sau branza de vaca 
  •  sare, piper   
  • Pentru sos:
  • un ou 
  •  ulei  
  •  mustar 
  • 3 linguri de smantana 
  • un varf de lingurita de pasta de ardeu iute
  •  1/2 lamaie 
  •  piper 
  •  delikat

Mod de preparare

Pastele farfalle se fierb dupa innstructiunile de pe punga.

Rulada de curcan o facem astfel:

 Batem pieptul ca si pentru snitel le condimentam cu sare si piper si il umplem cu sunca, ciuperci, masline, cascavalul sau branza, dupa care il rulam si il bagam la cuptor.

Pentru a obtine sosul, facem o maioneza dintr-un ou, o amestecam  cu smantana, pasta de ardeu iute, delikat, piper si putina zeama de lamiie.

Mancarea este gata si va urez pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos si rulada de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Farfalle cu fasole si naut

Postat de caroline

Farfalle cu fasole si naut

Punem intr-o oala apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele. Le fierbem comform indicatiilor de pe ambalaj ( circa 10 minute) amestecand din cand in cand pentru a evita...

Citeste continuarea

Reteta de paste cu pui si dovlecei

Postat de rocsi_1612

Reteta de paste cu pui si dovlecei

Iata cum se prepara Reteta de paste cu pui si dovlecei Ceapa curatata o tocati marunt, la fel si usturoiul. Baconul il taiati fasii de lung. Pieptul de pui il spalati, il stergeti cu niste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2011, 20:11
imi place
la 09.01.2011, 20:30
kamy
la 09.01.2011, 23:00
Foarte bun
la 10.01.2011, 00:07
bun bun
la 10.01.2011, 08:54
Ce interesant Lili si delicios!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking