Farfalle cu sos si rulada de curcan

Postat de lili in Farfalle
9 Ian 2011 | 8377 vizualizari
Farfalle cu sos si rulada de curcan

Ingrediente

  •  o punga de paste farfalle   
  • Pentru rulada de curcan: 
  • un piept de curcan 
  • 2 felii de sunca ciuperci 
  • masline 
  • cascaval sau branza de vaca 
  •  sare, piper   
  • Pentru sos:
  • un ou 
  •  ulei  
  •  mustar 
  • 3 linguri de smantana 
  • un varf de lingurita de pasta de ardeu iute
  •  1/2 lamaie 
  •  piper 
  •  delikat

Mod de preparare

Pastele farfalle se fierb dupa innstructiunile de pe punga.

Rulada de curcan o facem astfel:

 Batem pieptul ca si pentru snitel le condimentam cu sare si piper si il umplem cu sunca, ciuperci, masline, cascavalul sau branza, dupa care il rulam si il bagam la cuptor.

Pentru a obtine sosul, facem o maioneza dintr-un ou, o amestecam  cu smantana, pasta de ardeu iute, delikat, piper si putina zeama de lamiie.

Mancarea este gata si va urez pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos si rulada de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Farfalle cu hribi si smantana

Postat de andaoana

Farfalle cu hribi si smantana

Hribii ii spalam in apa rece pentru a indeparta pamantul si eventualele frunze de pe ele. II feliem subtiri si ii lasam deoparte. Intr-un vas mare cu apa punem 2 litri de apa la fiert. Cand...

Citeste continuarea

Farfalle cu pui si ciuperci, gratinate

Postat de rocsi_1612

Farfalle cu pui si ciuperci, gratinate

Intr-o cratita puneti apa cu sare. O transferati pe aragaz si cand apa clocoteste, dati drumul pastelor. Le fierbeti 8-10 minute, iar cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita sa se scurga de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2011, 20:11
imi place
la 09.01.2011, 20:30
kamy
la 09.01.2011, 23:00
Foarte bun
la 10.01.2011, 00:07
bun bun
la 10.01.2011, 08:54
Ce interesant Lili si delicios!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking