Farfalle cu sos si rulada de curcan

Postat de lili in Farfalle
9 Ian 2011 | 8376 vizualizari
Farfalle cu sos si rulada de curcan

Ingrediente

  •  o punga de paste farfalle   
  • Pentru rulada de curcan: 
  • un piept de curcan 
  • 2 felii de sunca ciuperci 
  • masline 
  • cascaval sau branza de vaca 
  •  sare, piper   
  • Pentru sos:
  • un ou 
  •  ulei  
  •  mustar 
  • 3 linguri de smantana 
  • un varf de lingurita de pasta de ardeu iute
  •  1/2 lamaie 
  •  piper 
  •  delikat

Mod de preparare

Pastele farfalle se fierb dupa innstructiunile de pe punga.

Rulada de curcan o facem astfel:

 Batem pieptul ca si pentru snitel le condimentam cu sare si piper si il umplem cu sunca, ciuperci, masline, cascavalul sau branza, dupa care il rulam si il bagam la cuptor.

Pentru a obtine sosul, facem o maioneza dintr-un ou, o amestecam  cu smantana, pasta de ardeu iute, delikat, piper si putina zeama de lamiie.

Mancarea este gata si va urez pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos si rulada de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu soia

Postat de CookieMonster

Paste cu soia

1. Granule de soia se pun la fiert timp de 30 de minute cu putina sare si se lasa bine la scurs. 2. Intr-o oala se pune 1 l de apa cu sare, cand incepe sa fiarba se aduaga pastele si se lasa pe...

Citeste continuarea

Farfalle cu mazare in crema alba

Postat de caroline

Farfalle cu mazare in crema alba

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi adaugam pastele. Le lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe cutie, amestecand din cand in cand....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2011, 20:11
imi place
la 09.01.2011, 20:30
kamy
la 09.01.2011, 23:00
Foarte bun
la 10.01.2011, 00:07
bun bun
la 10.01.2011, 08:54
Ce interesant Lili si delicios!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking